MIÉRT PONT POSZTEREK?

/
/
MIÉRT PONT POSZTEREK?

Viszonylag gyakran találkozunk a kérdéssel: miért pont poszterek? Mindketten nagyon szeretjük a lakberendezést és képesek vagyunk órákig nézelődni a lakásdekorok sokaságában, ezért adta magát a gondolat, hogy ezen a területen építsünk fel valamit. Innen már csak egy ugrás volt a fali poszterek világa, hiszen mi mással tudjuk az otthonunkban jobban kifejezni a saját stílusunkat, ha nem printekkel? Ha jobban belegondolunk nincs olyan film amiben ne bukkanna fel legalább 1-2 poszter vagy komplett “wall art”! Nem véletlen, ezek a modern faliképek karaktert, személyiséget adnak egy otthonnak, nem mellesleg nagyon praktikus megoldásnak bizonyulnak.

Milyen esetben lehet Jolly Joker a jól megválasztott wall decor? Például akkor, ha van egy viszonylag nagy és üres falfelületünk, a lakásunk mérete vagy elrendezése azonban nem teszi lehetővé, hogy bútor kerüljön oda. A képek nem foglalnak el plusz helyet viszont az esztétikai élményen nagyot dobnak! Nem mellesleg ha változik az ízlésünk, vagy nemes egyszerűséggel megunjuk valamelyik printet, bármikor lecserélhetjük, nem igényel nagy logisztikát és kisebb anyagi befektetés, mint új bútort vásárolni. Ugyanez igaz a gyerekek rezidenciájára! Néhány cool falikép a gyerekszobába mindig jó döntésnek bizonyul és közös programnak sem utolsó, ha engedjük, hogy a csemete válogassa össze a posztereket például az aktuális favorit állatkái közül! Persze megértjük, ha nagy a kísértés és inkább saját kézbe vennénk a dolgokat, tapasztalataink alapján kifejezetten kikapcsolja az embert a művészet bújása..

Száz szónak is egy a vége: ha nagy figyelmet fordítunk az öltözködésünkre, miért ne fordítanánk nagy figyelmet az otthonunk egyéniségére is?

Betty & Kata

Start typing and press Enter to search

Kosár

Jelenleg nincs semmi a kosaradban.

open

Ingyenes szállítás 20 000 forint felett